0 Replies Latest reply on Jan 22, 2020 12:42 AM by Shaikh M Haque

    Unable to start Integration Service

    Shaikh M Haque New Member

      Hi,

       

      I have installed Power Center 9.6.1 Client and Server on my Windows 8.1 machine.

       

      I was able to create and successfully run a repository service from the admin console.

       

      However, when I create an integration service, it doesn't start.

       

      The error message is

       

      Could not execute action...

       

      The Service INT_DEV could not be enabled due to the following error: [DOM_10079] Cannot start service [INT_DEV] on any node specified for the service. Check the service log and resolve any error listed for the service. Then restart the service.

       

      However, when I look at the logs, the log entries stop at this point...

       

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : SF_34012 : Opened Service Port [6069] to listen for client connections.

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : SF_34002 : Service is initializing.

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : LM_36069 : Copyright (c) Informatica Corporation 1994 - 2014

      All Rights Reserved.

      This Software is protected by U.S. Patent Numbers 5,794,246; 6,014,670; 6,016,501; 6,029,178; 6,032,158; 6,035,307; 6,044,374; 6,092,086; 6,208,990; 6,339,775; 6,640,226; 6,789,096; 6,820,077; 6,823,373; 6,850,947; 6,895,471; 7,117,215; 7,162,643; 7,243,110; 7,254,590; 7,281,001; 7,421,458; 7,496,588; 7,523,121; 7,584,422; 7,676,516; 7,720,842; 7,721,270; 7,774,791; 8,065,266; 8,150,803; 8,166,048; 8,166,071; 8,200,622; 8,224,873; 8,271,477; 8,327,419; 8,386,435; 8,392,460; 8,453,159; 8,458,230; and RE44,478, International Patents and other Patents Pending.

       

       

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : LM_36063 : (Powered by ZL Engine)

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : LM_36009 : Informatica PowerCenter Integration Service, version [9.6.1], build [724.0606], Windows 32-bit.

      2020-01-22 00:24:13 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : CMN_1990 : Service [INT_DEV] is licensed to execute on node [node01_microfixstore].

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : CMN_1988 : Checking if service [INT_DEV] is licensed to execute on node [node01_microfixstore].

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : CMN_1987 : License information for service [INT_DEV] has been retrieved from license [961_License_microfixstore_48541].

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (4788 | 10076) : (IS | INT_DEV) : node01_microfixstore : CMN_1985 : Retrieving license information for service [INT_DEV] in domain [Domain_microfixstore].

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (1832 | Thread 2 of 6 in DomainServiceThreadPool) : (Domain | Service Manager) : node01_microfixstore : SPC_10067 : Service process for service [INT_DEV] was started successfully.

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (1832 | Thread 2 of 6 in DomainServiceThreadPool) : (Domain | Service Manager) : node01_microfixstore : SPC_10014 : Request to start process for service [INT_DEV] on node [node01_microfixstore].

      2020-01-22 00:24:12 : INFO : (1832 | Thread 2 of 6 in DomainServiceThreadPool) : (Domain | Service Manager) : node01_microfixstore : DOM_10117 : Starting service process for service [INT_DEV] on node [node01_microfixstore].

       

      There is no ERROR or FATAL message in the log file , can anyone please help me to resolve the issue, I found earlier similar posting Unable to start Integration Service and someone answered with a link but the link is not working. Here is the  link --

      https://communities.informatica.com/infakb/solution/9/Pages/33394.aspx