BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Jive Software//Jive Events//EN METHOD:REQUEST VERSION:2.0 CALSCALE:GREGORIAN BEGIN:VEVENT DTSTAMP:20210518T034148Z ATTENDEE;ROLE=OPT-PARTICIPANT;PARTSTAT=NEEDS-ACTION;RSVP=FALSE: ORGANIZER;CN=Joel LaPlount:MAILTO:jlaplount@informatica.com DESCRIPTION;LANGUAGE=en-US:h2. Meeting Agenda\nWhen: Oct 22\, 2020 01:00 PM - 4:00 PM Central Time (US and Canada)\n1:00 – 1:05 PM (5 minutes)\nW elcome to the first “Virtual” Wisconsin Informatica User Group meeting!\ n* +Joel LaPlount - Informatica+\n* +Jenny Mangasarian – WI DOT+\n* +Kev in Moore – Dean Health Plan+\n1:05 – 1:50 PM (25 minutes) Informatica Cl oud Overview - Learn about the full breadth of Informatica’s Cloud produ ct line\n* +Presenter: Makesh Renganathan\, Product Manager\, Informatic a+\n1:50 – 2:00 PM (10 minutes) BREAK 2:00 – 2:25 PM (25 minutes) Migrat ion to Cloud Data Integration - Learn how to migration your on-premise d ata integration projects to Informatica Cloud Data Integration\n* +Prese nter: Makesh Renganathan\, Product Manager\, Informatica+\n2:25 – 2:50 P M (25 minutes) Informatica Productivity Pack - Learn about the capabilit ies of the Productivity Pack and how it can help speed up development\n* +Presenter: Makesh Renganathan\, Product Manager\, Informatica+\n2:50 – 3:00 PM (10 minutes) BREAK 3:00 – 3:25 PM (25 minutes) CLAIRE Overview - Learn about Informatica’s metadata-driven CLAIRE AI engine\n* +Present er: John Haddad\, Vice President\, Product Marketing+\n3:25 – 3:50 PM (2 5 minutes)Informatica Cloud Data Integration Product Roadmap - Get insig ht into Informatica’s Cloud Data Integration product roadmap\n* +Present er: Makesh Renganathan\, Product Manager\, Informatica+\n3:50 – 4:00 PM (10 minutes) Meeting Wrap-up\n* +Joel LaPlount - Informatica+\n* +Jenny Mangasarian – WI DOT+\n* +Kevin Moore – Dean Health Plan+\n\n https://ne twork.informatica.com/external-link.jspa?url=https%3A%2F%2Furldefense.co m%2Fv3%2F__https%3A%2F%2Fwiiugmeeting20201022.eventbrite.com%2F__%3B%21% 21KpaPruflFCEp%211okGrGSwakzZNbW0qAKovFQOcXQXDzWTXrjxJ0vGUFbsnt4PuabkWks nyXEhCUsMUO1j%24 https://wiiugmeeting20201022.eventbrite.com X-ALT-DESC;FMTTYPE=text/html;LANGUAGE=en-US:\n \n \n

Meeting Agenda

\n

When: Oct 22\, 2020 01:00 PM - 4:00 PM Cent ral Time (US and Canada)

\n

1:00 – 1:05 PM (5 minutes)< /p>\n

Welcome to the first “Virtual” Wisconsin Informatica User Group meeting!

\n \n

1:05 – 1:50 PM (25 minutes) In formatica Cloud Overview - Learn about the full breadth of Informatica’s Cloud product line

\n \n

1:50 – 2:00 PM (10 minutes) BREAK 2:00 – 2:25 PM (25 minutes) < font color="#6f7287">Migration to Cloud Data Integration - Learn how to migration your on-premise data integration projects to Informatica Cloud Data Integration

\n \n

2:25 – 2:50 PM (25 minutes) I nformatica Productivity Pack - Learn about the capabilities of the Produ ctivity Pack and how it can help speed up development

\n \n

2:50 – 3:00 PM (10 min utes) BREAK 3: 00 – 3:25 PM (25 minutes) CLAIRE Overview - Learn about Informatica’s metadata-driven CLAIRE AI engine

\n \n

3:25 – 3:50 PM (25 minutes)Informatica Cloud Data Integration Product Roadmap - Get insight into Informatica’s Cloud Data Integration product roadmap

\n \n

3:50 – 4:00 PM (10 minutes) Me eting Wrap-up

\n \n

\n

https://wiiugmeeting20201022.event brite.com

\n \n SUMMARY;LANGUAGE=en-US:Wisconsin/Chicago User Group Meeting TZID:"America/Los_Angeles" DTSTART:20201022T180000Z DTEND:20201022T210000Z UID:20201014T182001Z-jive-event@localhost CLASS:PUBLIC TRANSP:OPAQUE STATUS:CONFIRMED SEQUENCE:0 LOCATION;LANGUAGE=en-US:https://wiiugmeeting20201022.eventbrite.com BEGIN:VALARM ACTION:DISPLAY DESCRIPTION:REMINDER TRIGGER;RELATED=START:-PT15M END:VALARM END:VEVENT END:VCALENDAR